-

Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Sektörüne Yönelik Önemli Konular Masaya YatırıldıToplantıda Sağlık Sektörüne Yönelik Önemli Konular Masaya Yatırıldı

İzmir'de Sağlık Alanında Yeni Yıl Sevinci: Yüsra Bebek İlk Nefesini Aldı

İzmir Şehir Hastanesi'nde yeni yılın ilk dakikalarında Sultaniye ve Uğur ailesinin bebeği dünyaya geldi. Yüsra adı verilen minik prenses, ailesini sevince boğdu. Hastane personeli, ailenin bu mutlu anına şahitlik etti ve Yüsra bebeğe ve ailesine en iyi dileklerini iletti.

Bu özel haberi, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü duyurdu. Yeni yılın umudu olarak görülen Yüsra bebeğin dünyaya gelmesi, şehrin sağlık camiasında heyecanla karşılandı. Müdürlük, aileye tebriklerini iletti ve Yüsra bebeğin gelecekte ülkeye ve insanlığa faydalı bir birey olmasını temenni etti.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün mesajında, "Yeni yıl sizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirsin. Yüsra bebek gibi yeni hayatlara ev sahipliği yapmanın gururuyla, 2023 yılında da sağlık sektöründe hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi. İzmir Şehir Hastanesi'nde çalışan sağlık personelinin de bu anı kutladığı ve Yüsra bebeğe sevgi dolu dileklerde bulunduğu belirtildi.

İzmir'in sağlık camiası, Yüsra bebeğin dünyaya gelişini umutla karşılarken, tüm yenidoğanlar için sağlık ve mutluluk diledi. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Yüsra bebeğin ve ailesinin yeni yıllarını kutlar, sağlık ve neşe dolu bir yaşam sürmelerini diler.