-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Emniyet Ekibi, Sokakların Hikayeleriyle Yüzleşiyorİstanbul Emniyet Ekibi, Sokakların Hikayeleriyle Yüzleşiyor

Televizyon dünyasının sevilen dizisi "Korkma Ben Yanındayım", heyecanlı hikayesiyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Toplumsal konulara dikkat çeken dizi, her Cumartesi akşamı ekranlarda yer alıyor.

Dizide başrolü üstlenen genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, İnci karakterine hayat vererek başarılı bir performans sergiliyor. Ulusözler Koleji'nde burslu öğrenci olarak okuyan İnci'nin yaşadığı zorluklar ve sınıf arkadaşı Mert ile olan ilişkisi, izleyicileri derin bir hikayenin içine çekiyor. Mert karakterini ise Eren Ören canlandırıyor.

Dizi, genç bir yaşta hamile kalan İnci'nin ve hayatı tamamen değişen Mert'in mücadelesini konu alıyor. İki genç, kendi hayatlarının yanı sıra ailelerini de etkileyen olaylarla karşılaşıyor.

Dizide İnci'nin annesi Seher karakterini Günay Karacaoğlu canlandırırken, babası Selahattin karakterini Şevket Çoruh oynamaktadır. İnci'nin hayalleri için verdikleri mücadele, izleyicilere duygusal anlar yaşatıyor.

Turgut karakterine hayat veren Murat Aygen, zorlu bir evlilik içinde bulunan ve Ulusözler Koleji'nin sahibi ve müdürü olan bir karakteri canlandırıyor. Turgut'un eşi Aylin karakterini ise Didem Balçın oynamaktadır. Aylin, zorluklara rağmen çocukları için her şeyi göze almaktadır.

Diziye Durukan Çelikkaya, Serhat Özcan, İpek Türktan, Erdem Kaynarca ve Fahriye Kesimal gibi yetenekli oyuncular da eşlik etmektedir.

"Korkma Ben Yanındayım"ın yapımcılığını Fatih Aksoy üstlenirken, yönetmen koltuğunda Merve Çolak bulunmaktadır. Dizinin etkileyici hikayesi ise Erkan Birgören tarafından yazılmıştır.

Medyapım imzası taşıyan dizi, her hafta yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkarak toplumsal sorunlara dikkat çekmeyi başarıyor. Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümün hikayesi ve karakterlerin yaşayacağı olaylar büyük bir merakla beklenmektedir.

#KorkmaBenYanındayım #dizi #televizyon #oyuncu #toplumsalkonular #Medyapım #fatihaksoy #karakterler #hikaye