-

Gözden kaçırmayın

Çanakkale'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Lastik Bot KurtarıldıÇanakkale'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Lastik Bot Kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te, Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12) tarafından lastik bot içerisinde düzensiz göçmen olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8) harekete geçerek lastik botu durdurdu. İçerisinde bulunan 31 düzensiz göçmen, aralarında 25 çocuğun da olduğu bir grup, yakalandı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama

**Sahil Güvenlik** tarafından yapılan operasyonda, Ayvalık ilçesinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu tespit edildi. Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8), harekete geçerek lastik botu durdurdu. İçerisinde 31 düzensiz göçmen, beraberinde 25 çocuk olmak üzere bir grup yakalandı.

#SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #LastikBot #Balıkesir #Ayvalık

Ayvalık ilçesinde görevli olan Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12), 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenler olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8) harekete geçti ve lastik botu durdurdu. Yakalanan grup içerisinde 31 düzensiz göçmen yer alıyordu ve bu grup içerisinde 25 çocuk bulunuyordu.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde görevli olan Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-12), 20 Nisan 2024 tarihinde saat 07.15'te bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğunu belirledi. Ardından Sahil Güvenlik Botu (TCSG-8), harekete geçerek lastik botu durdurdu ve içerisindeki 31 düzensiz göçmen, beraberinde 25 çocuk ile birlikte yakalandı.

#Ayvalık #Balıkesir #SahilGüvenlik #DüzensizGöçmenler #GöçmenYakalama