-

Gözden kaçırmayın

İzmir Seferihisar'da 12 Düzensiz Göçmen Kurtarıldıİzmir Seferihisar'da 12 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, geleceğimizin temsilcisi çocuklara armağan ettiği ve tüm dünya çocuklarının barış ve kardeşlik duyguları içinde kutlamalarını arzuladığı anlamlı bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm yurtta sevinç ve coşkuyla kutlanıyor. Türkiye'nin dört bir köşesindeki etkinliklerle çocuklarımızın gözlerindeki ışık, umut ve neşe, yüreklerdeki sevgi ve kardeşlik hislerini bir kez daha canlandırarak, Atatürk'ün çocuklara duyduğu güvenin ve ulusal egemenliğin öneminin altını çizmekte.

Bu özel bayram, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıldönümü olarak da anlam kazanmakta ve ulusal iradenin, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu düşüncesini her yıl yeniden vurgulamakta. Atatürk'ün geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiği değeri ve onlara duyduğu güveni takdir etmek adına düzenlenen etkinlikler, çocuklarımızın eğitim, sanat ve spor alanlarında sergiledikleri birbirinden değerli performanslarla renkleniyor.

Günün anlam ve önemini içeren 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sadece ülkemizde değil, dünya çocuklarının da bir araya gelerek kültürel alışveriş yaşadıkları ve dostluk bağlarının güçlendiği bir platform olarak da dikkat çekiyor. Böylece, Atatürk'ün barış ve dostluk vizyonu, çocuklarımız sayesinde her yıl, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada canlı tutuluyor. Bu bayram vesilesiyle, ulusal egemenliğimizin korunması ve güçlendirilmesi yolunda atılan adımlar, çocuklarımızın umut dolu yarınlarına ışık tutmaya devam ediyor. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.