-

Gözden kaçırmayın

Dani, Adana Demirspor'dan Ayrılarak Milli Takımlara Katılma Kararı AldıDani, Adana Demirspor'dan Ayrılarak Milli Takımlara Katılma Kararı Aldı

Türk spor camiasını yasa boğan bir haberle karşı karşıya kaldık. Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Yılmaz, görev yaptığı dönemlerde katkıları ve yöneticilik anlayışıyla tanınmaktaydı.

Spor ve siyaset dünyası, Yılmaz’ın kaybı karşısında büyük bir hüzne boğuldu. Ailesi, sevenleri ve özellikle Trabzonspor camiası bu acı haberle sarsıldı. Yılmaz'ın emek verdiği spor dünyasının yanı sıra, ülke genelindeki pek çok kişi de üzüntülerini dile getirdi.

Mehmet Ali Yılmaz'a, sonsuz yolculuğunda yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, dostlarına ve tüm Trabzonspor topluluğuna sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Spor ve siyaset arenasında bıraktığı izlerle hatırlanacak olan Yılmaz, Türk spor tarihinin önemli figürlerinden biri olarak anılmaya devam edecek.