-

Gözden kaçırmayın

Devlet Tiyatroları'ndan Çocuklara Yönelik Sosyal Sorumluluk ProjeleriDevlet Tiyatroları'ndan Çocuklara Yönelik Sosyal Sorumluluk Projeleri

Devlet Tiyatroları'nın üst düzey yöneticileri, bir uluslararası tiyatro festivalinin açılışına katılmak üzere önemli bölgesel ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Müdür Tamer Karadağlı ve Genel Müdür Yardımcısı Başrejisör Sükun Işıtan, festival öncesinde yerel yöneticilerle ve tiyatro profesyonelleriyle buluştu.

Toplantılarda, Devlet Tiyatroları ile yerel kurumlar arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve gelecek projeleri tartışmak üzere kapsamlı görüşmeler yapıldı. Karadağlı ve Işıtan, ayrıca festivalin son hazırlıkları üzerine tiyatro sanatçıları ve teknik ekip ile de bir araya gelerek sanatsal koordinasyon ve ekip uyumu üzerine bilgi alışverişinde bulundular.

Bu ziyaretler, tiyatro sanatının uluslararası alanda gelişimine katkıda bulunacak stratejik iş birliklerinin pekiştirilmesini amaçlıyor, böylelikle festivale katılan tüm ekipler arasındaki uyum ve iş birliği sağlanmış oluyor.