-

Gözden kaçırmayın

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni Ziyaret Ettiİl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni Ziyaret Etti

İzmir'de yeni yılın ilk saatlerinde anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sakinleri ve görev başındaki sağlık çalışanlarına sürpriz bir ziyarette bulundu.

Heyet, tedavi gören hastaları tek tek ziyaret ederek, yeni yılda onlara sağlık ve iyi dileklerini iletti. Bu ziyaretler sırasında hastaların durumları ve tedavi süreçleri hakkında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bülent Çalık'tan ayrıntılı bilgiler alındı. Görevleri başında yeni yıla giren sağlık çalışanları ile de keyifli sohbetler yapıldı, çalışmaları için teşekkür edildi ve moral destekleri sağlandı.

Ziyaret, İzmir ilinde sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çekerken, hastane personelinin fedakarlığını ve hastalara gösterilen şefkati de ön plana çıkardı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün #izmirsağlıkmüdürlüğü etiketiyle sosyal medyadan paylaştığı bu sıcak ve samimi ziyaretler, yılın son gününde hastaneyi ziyaret edenlere ve sağlık çalışanlarına moral oldu.

İzmir'de sağlık alanında yürütülen hizmetlerin ve çalışanların motivasyonunun artırılmasına yönelik bu tür ziyaretlerin, gelecek yıllarda da sürdürüleceği vurgulanarak, toplumsal dayanışmanın ve halk sağlığının her zaman öncelikli olmaya devam edeceği belirtildi.

#İzmirSağlıkMüdürlüğü #İzmirSağlıkHizmetleri #İzmirHastanesi #İyiDilekler #HalkSağlığı #İzmir