-

Gözden kaçırmayın

"Teşkilat" Dizisi Yeni Bölümüyle Ekrana Kilitleyecek

Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde bir makyaj sanatçısı arkadaşıyla keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. Arkadaşıyla sohbet edip kahve eşliğinde makyaj yaptıkları anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Korel, samimi açıklamalarda bulundu.

Korel'in aktardığına göre, makyaj sanatçısının becerisi ve evde geçirdikleri hoş vakit nedeniyle zamanın nasıl geçtiğini anlamamışlar. Korel, bu buluşmanın keyfini o kadar çıkarmış ki akşam yemeği için hazırlanma şansı dahi bulamadan arkadaşıyla vedalaşmış. Günlük telaşları arasında kendisine zaman ayırmanın önemini vurgulayan oyuncu, arkadaşlarıyla geçirdiği kaliteli zamanın değerini vurgulayarak, bu tarz buluşmaların dostluklarına ve moral durumlarına olumlu etkilerini dile getirdi.

Sıcak ve eğlenceli bir atmosferde geçen bu kısa mola, Korel'in yoğun iş temposuna güzel bir ara vermesine vesile olduğunu ifade ediyor. Makyaj ve güzellik üzerine yapılan sohbetlerin yanı sıra, dostluk ve samimiyetin de ön planda olduğu bu buluşma, Bergüzar Korel için gündelik rutinlerin dışında keyifli bir anı olarak kayıtlara geçmiş.